Ons diensten voor pandleningen zijn elke dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties) beschikbaar tot 18u in plaats van 15u30.

Onze volledige openingsuren vind je hier.

Expo « Horizons Pluriels » de Laurence Biren & Quentin Naudeau

Tentoonstelling « Andere Achtergronden » door Laurence Biren & Quentin Naudeau

Voor het eerst biedt de Berg van Barmhartigheid binnen de muren van het gebouw een tentoonstelling aan van twee kunstenaars « des huizes ». 

Het is meer bepaald in ons juweeltje - onze oude stallen die volledig werden gerenoveerd - dat onze collega's hun werk zullen voorstellen: Laurence Biren haar bloemrijke aquarellen en Quentin Naudeau zijn werk als affichekunstenaar. Twee persoonlijkheden en twee achtergronden die je zullen verblinden en betoveren. Aarzel niet om eens binnen te springen en deze tentoonstelling « Andere Achtergronden » te ontdekken!


ℹ PRAKTISCHE INFORMATIE 

Data van de tentoonstelling
Van donderdag 15 tot zondag 18 december 2022

Openingsuren van de tentoonstelling
Donderdag van 18u tot 21u, vrijdag van 16u tot 20u en in het weekend van 11u tot 18u

Vernissage
Donderdag 15 december van 18u tot 21u

Gratis toegang, zonder reservatie

 

ℹ DE KUNSTENAARS

ℹ Laurence Biren  

Laurence Biren

Geboren met kleurpotloden in de hand, opgeleid als assistente in de psychologie, 25 jaar lang bloemiste... Diverse achtergronden brachten haar ertoe te gaan werken op de Berg van Barmhartigheid.
Na veel met olieverf te hebben geschilderd, is ze drie jaar geleden begonnen met aquarel.
Aquarel vertegenwoordigt voor haar een grote vrijheid van expressie. Uit een bloemrijke en frivole basis worden diepere, zelfs onbewuste, universele gevoelens geboren.

 

ℹ Quentin Naudeau 

photo Quentin Naudeau

Na zijn studie kunstgeschiedenis aan de Sorbonne en vervolgens aan de École du Louvre, ontdekte hij dat de muren van Lissabon bedekt waren met posters en had hij de onbedwingbare wens om ze weg te halen. Hij eigent ze zich opnieuw toe, recycleert al deze beelden en teksten om iets anders te doen: ze opnieuw rangschikken in een willekeurige volgorde, naar analogie, om uiteindelijk een geheel nieuw verhaal te vertellen...

Vorige
Volgende

Hou je van kunst in het algemeen? Schilderijen? Juwelen? Beeldhouwwerken ?...

i We aanvaarden dit soort voorwerpen ook als pand en organiseren regelmatig verkopen rond deze thema's.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid voor PBM