Ons diensten voor pandleningen zijn elke dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties) beschikbaar tot 18u in plaats van 15u30.

Onze volledige openingsuren vind je hier.

De Berg van Barmhartigheid maakt gebruik van openbare veilingen: hetzij op eigen initiatief indien de klant zijn lening niet terugbetaalt, hetzij op verzoek van haar klanten. In het laatste geval spreken we van een “vrijwillige” verkoop.

  • Als u, nadat u een lening hebt gekregen, uiteindelijk van mening verandert en uw waardevolle voorwerp niet meer wenst terug te nemen of de rente niet kunt terugbetalen, hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten om uw voorwerp te verkopen. Uw voorwerp zal ten minste één maand na de aanvang van uw lening op één van onze openbare veilingen te koop worden aangeboden. 

  • Indien u beslist om het voorwerp te koop aan te bieden, is het mogelijk om een minimumverkoopprijs vast te stellen waaronder het voorwerp niet kan worden verkocht en dit in overleg met één van onze deskundigen.

  • De verkoop van het voorwerp zal worden gebruikt voor de terugbetaling van het geleende bedrag, de intrest en de kosten. Als er winst is (verkoopbonus), vloeit die volledig naar u terug. 

Waarom onze diensten gebruiken om uw waardevolle voorwerpen te verkopen?

U profiteert van:

✔ Een dienst die toegankelijk is voor een breed scala van voorwerpen (bekijk de lijst hier) met een waarde variërend van 30 € tot meer dan 50.000 €.

✔ De betrouwbaarheid van een openbare instelling: gratis en kwalitatief hoogstaande expertise. De schatters zijn elk expert op hun gebied, en handelen nauwkeurig en onpartijdig.

✔ Aantrekkelijke tarieven: u profiteert van de voordelen van het openbare veilingsysteem tegen een voordelige prijs. U hoeft alleen de kosten voor de organisatie van de verkoop te betalen (verkoopkosten), die op slechts 10% zijn vastgesteld (deze kosten behoren tot de laagste op de markt).

✔ Grote visibiliteit: sommige verkopen worden ook uitgezonden op het platform voor rechtstreekse onlineverkoop van Drouot.com .

✔ Een reclamecampagne: elk van onze verkopen is het onderwerp van een reclamecampagne op sociale netwerken en eventueel in de pers, via het versturen van een nieuwsbrief/SMS, en/of elke andere techniek(en) die de zichtbaarheid van onze veilingen kan vergroten. 

Gratis schatting

Professionalisme en nauwkeurigheid

Betrouwbaar

De garantie van een openbare instelling

De garantie van een openbare instelling

Hun waarde varieert van 30 €
tot meer dan 50.000 €

Brede zichtbaarheid

En slechts 10% verkoopkosten voor de verkoper