Ons diensten voor pandleningen zijn elke dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties) beschikbaar tot 18u in plaats van 15u30.

Onze volledige openingsuren vind je hier.

Polshorloges

Wij aanvaarden:

Alle gouden horloges, ongeacht hun staat.

Luxe polshorloges, keramische en titanium horloges van de volgende merken, indien ze in werkende staat en in het algemeen in goede staat zijn: Audemars Piguet, Baume & Mercier, Breguet, Breitling, Bulgari, Cartier, Chanel, Chaumet, Chopard, Hermès, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Lange & Söhne, Mauboussin, Omega, Panerai, Patek Philippe, Piaget, Poiray, Rolex, Tudor en Vacheron Constantin. 

Gouden zakhorloges in elke conditie. 

 

Opmerkingen :

  • Deze lijst is indicatief.
  • Indien onze schatters ook maar de geringste twijfel hebben over de echtheid van een artikel van een luxe merk, dan wordt het geweigerd (ongeacht of het nu voor een lening of een verkoop is).
  • Let op: bij horloges in quarz en niet-gouden horloges moet de batterij opgeladen zijn. 
  • Elk horloge wordt grondig gecontroleerd: ouderdom, staat van uurwerk en horlogekast, echtheid, enz. Dit zijn bepalende factoren voor de evaluatie. Dit werk wordt gedaan door onze ervaren schatters, die hun werk al tientallen jaren met zorg en precisie uitvoeren.

 

Enkele voorbeelden van aanvaarde voorwerpen:

Twijfels?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze expertisedienst voordat je je waardevolle voorwerp naar ons brengt om te bekijken of het zal worden aanvaard.