Ons diensten voor pandleningen zijn elke dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties) beschikbaar tot 18u in plaats van 15u30.

Onze volledige openingsuren vind je hier.

Juwelen en sieraden

Wij aanvaarden:

Gouden juwelen , antiek of modern, gesigneerd of niet.

Juwelen van gerenommeerde ontwerpers of merken zoals: Boucheron, Bulgari, Cartier, Chaumet, Chopard, Demaret, Dinh Van, Fred, Pomellato, Tiffany & Co, Van Cleef & Arpels en Wolfers. Wij accepteren geen vervalsingen, zelfs niet in goud.

Massief zilveren juwelen of merken zoals Hermès, Delvaux, Tiffany & Co en juwelen gesigneerd door Georg Jensen. Voor ongesigneerde zilveren sieraden moet u minimaal 300 gram meebrengen om een lening van minimaal 30 € te krijgen.

Sommige fantasiejuwelen van topmerken zoals Chanel en Christian Dior.

Stenen die wel geslepen maar niet gezet zijn, maar diamanten moeten minimaal 0.50 kt zijn.

 

WIJ LENEN (op dit moment - bijvoorbeeld):

 Op 24 kt goud 31 €/g

 Op 18 kt goud 23 €/g 

 Op 14 kt goud 17 €/g

 

Opmerkingen :

  • Deze lijst is indicatief.
  • Indien onze schatters ook maar de geringste twijfel hebben over de echtheid van een artikel van een luxe merk, dan wordt het geweigerd (ongeacht of het nu voor een lening of een verkoop is).
  • Diamanten (gezet en niet-gezet) van minstens 0.75 karaat per stuk moeten vergezeld zijn van een certificaat van een erkend laboratorium: HRD, GIA of IGI.

 

Enkele voorbeelden van aanvaarde voorwerpen:

Twijfels?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze expertisedienst voordat je je waardevol voorwerp naar ons brengt om te bekijken of het zal worden aanvaard.