Ons diensten voor pandleningen zijn elke dinsdag (behalve tijdens schoolvakanties) beschikbaar tot 18u in plaats van 15u30.

Onze volledige openingsuren vind je hier.

FFEVENT/EXPO 2021

FFEVENT/EXPO 2021

"FFEVENT / EXPO” van de Francisco Ferrer-hogeschool, Toegepaste kunsten, zal bachelorproeven van studenten van de secties Styliste-Modéliste, Arts du tissu en Publicité-Agencement de l’espace presenteren. Tentoonstelling van grafische werken, modeaccessoires, stoffen staaltjes, kledingstukken die aan de waarden van eco-design beantwoorden, design thinking en upcycling.


ℹ PRAKTISCHE INFORMATIE 

  • Data: 10.09 (12u – 20u) & 11.09 (10u – 18u)

  • Locatie: deze tentoonstelling vindt plaats in de tentoonstellingsruimte van Freddy Thielemans bij de Berg van Barmhartigheid

  • Reservering hier (gratis)

 

BRUSSELS DESIGN SEPTEMBER
Elk jaar brengt Brussels Design September een honderdtal Belgische en internationale ontwerpers samen met designliefhebbers en/of -kenners.
Dit festival nodigt het grote publiek uit om nieuwe facetten van design te ontdekken (Arts&Crafts, juwelen, keramiek, textielkunst, Fablabs, Upcycling,...) doorheen het creatieve denkproces van de exposanten.
Onder de vele evenementen die worden aangeboden, kunnen bezoekers kiezen voor tentoonstellingen, open ateliers, happenings, conferenties, ontmoetingen en workshops die een verrijkende uitwisseling van kennis en gevoeligheden stimuleren.

Meer informatie over dit event: Brussels Design September


ℹ DE TOEGEPASTE KUNSTEN – Francisco Ferrer-hogeschool:
Meer informatie over deze hogeschool: Toegepaste kunsten van de Francisco Ferrer-hogeschool 

Vorige

Hou je van kunst in het algemeen? Schilderijen? Juwelen? Beeldhouwwerken ?...

i We aanvaarden dit soort voorwerpen ook als pand en organiseren regelmatig verkopen rond deze thema's.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid voor PBM